ESC 2020 - VIDEO VIDEO Albanien

Arilena Ara
Shaj
Musik: Darko Dimitrov, Lazar Cvetkovski
Tekst: Lindon Berisha

Shaj

Nuk e di, a t ka ndodh
T goditesh brenda fort
Nga nj shkndij
E bukur dhe e trisht
Sa t rrit edhe t lodh
Reziston q ta lshosh
T jep ndjesin, q nuk ka prfundim

Dua ta shaj
Peshn q nuk e mbaj dot, mbaj dot
Po m trheq ajo zvarr
M vjen q ta vras
At q s'mund ta ndaj, ta ndaj
Dhe m bn t ndjehem me faj

Ka dicka m tjetrson
Brenda meje po rnkon
T ulras, t'ia fal apo ta vras?
Nuk e di si ta gjykoj
M lndon por e duroj
E ka nj mim
Ky peng i shpirtit tim

Dua ta shaj
Peshn q nuk e mbaj dot, mbaj dot
Po m trheq ajo zvarr
M vjen q ta vras
At q s'mund ta ndaj, ta ndaj
Dhe m bn t ndjehem me faj

Uo-oh shaj, uo-oh
Shaj, shaj, shaj
Shaj shaj, shaj shaj
Uo-oh, oh

M vjen q ta vras
At q s'mund ta ndaj, ta ndaj
M bn t ndjehem me faj


Opdateret d. 5.4.2020