Eurovision Song Contest 2021 - NYHEDER
Det er officielt: Eurovision Song Contest 2021 i Rotterdam

Programmet 'Europe Shine a Light' lørdag aften afslørede næste års værtsby
Rotterdam bliver værtsby for Eurovision Song Contest 2021


Dato: 17. maj 2020
Kilde: eurovision.tv
Det er nu officielt bekræftet: i maj måned 2021 skal vi pakke vore kufferter og rejse til Rotterdam i Holland for at opleve Eurovision Song Contest 2021. Billetter for 2020 vil automatisk blive overført til Eurovision 2021, medmindre man anmoder om refusion.

I slutningen af lørdagens tv show fra Rotterdam 'Eurovision: Europe Shine a Light' løftede de tre værter Jan Smit, Chantal Janzen og Edsilia Rombley sløret for hvor Eurovision 2021 finder sted. Vi skal (igen) forberede os på at rejse til Rotterdam; så håber vi at vi kommer af sted denne gang.

Det er lykkedes EBU at indgå en ny aftale med de hollandske tv selskaber NPO, NOS og AVROTROS om at Rotterdam og AHOY Arena vil lægge lokaliteter til, når Eurovision Song Contest vender tilbage i 2021.

Martin Österdahl, der fra i går overtog rollen som Executive Supervisor for Eurovision efter Jon Ola Sand, sagde:

"Vi er vældig glade for, at vi nu kan begynde at planlægge fremtiden for Eurovision. Det er ekstremt vigtigt at Eurovision Song Contest vender tilbage næste år, og vi er glade for at have indgået denne aftale med vore hollandske medlemmer."

Der er endnu ikke sat endelige datoer på de tre live tv shows.

Billetter
Det blev efter showet bekræftet, at fans der havde købt billetter til Eurovision 2020 automatisk vil få dem overført til det kommende show i 2021.

Hvis man ikke ønsker at deltage kan man en en periode fra den 25. maj til den 5. juni anmode om at få billetterne refunderet. Senere, når der er sat endelige datoer på afholdelsen af de tre shows, vil man igen have mulighed for at anmode om refusion. Det vil på det tidspunkt også være muligt at overføre billetterne til et anden navn.

Links: ESC 2021

Opdateret d. 23.12.2020