Eurovision Song Contest 2021 - NYHEDER
Volcano Man
Volcano Man - premiere 26. juni

Eurovision Song Contest går til det hvide lærred med internationalt cast
Volcano Man: Netflix film om Eurovision får premiere i juni


Dato: 7. juni 2020
Kilde: netflix.com
Godt nok fik vi ikke et Eurovision Song Contest i 2020; men Netflix sørger for at vi ikke skal leve en hel Corona sommer uden spændende ting fra Eurovision universet. Den 26. juni frigiver de nemlig filmen 'Volcano Man', der er baseret på og inspireret af verdens største musik konkurrence.

Det er Will Ferrell, tre gange Golden Globe vinder, der er initiativtager og foregangsmand for filmen, der har titlen: Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga. Udover Will Ferrel har filmen et cast bestående af blandt andre Pierce Brosnan, Rachel McAdams, Demi Lovato og Dan Stevens.

På Netflix beskrives filmen således: To sangere fra en landsby forfølger deres popstjernedrømme ved en international musikkonkurrence, hvor høje indsatser, beregnende rivaler og fejltrin tester deres bånd.


Brosnan, McAdams og Ferrell

I forbindelse med at Ferrell gæsteoptrådte til det alternative Eurovision Show 'Big Night In' i Australien den 26. maj, frigav Netflix et første klip fra filmen. Klippet fremtræder som en musikvideo af sangen 'The Story of Fire Saga', som Lars Erickssong (Ferrell) og Sigrit Ericksdottir (McAdams) skal optræde med til Eurovision Song Contest.

Du kan se klippet her...

Rachel McAdam's vokal i videoen leveres af svenske Molly Sandén, der som 14 årig startede sin professionelle sangkarriere med en tredjeplads i Junior Eurovision 2006 med sangen 'Det finaste någon kan få'.

Hun har senere deltaget tre gange i Melodifestivalen (2009, 2012 og 2016) og alle tre gange nåede hun til finalen med en femteplads i 2012 og en sjetteplads i 2016 som bedste resultater.

Volcano Man: Molly Sandén leverer vokalen for Rachel McAdams

Filmen skulle oprindelig have haft premiere den 16. maj, samtidig med finalen i Eurovision Song Contest 2020, men den verdensomspændende Corona epidemi har tvunget Will Ferrell og Netflix til at udskyde premieren til den 26. juni.

Se den på en skærm nær dig.

Links: Netflix

Opdateret d. 23.12.2020