Melodi Grand Prix 2021 - Nyheder

De otte udvalgte bidrag i dansk Melodi Grand Prix afsløres den 10. februar
Martin Brygmann og Tina Müller værter for DMGP 2021


Dato: 29. januar 2020
Kilde: dr.dk/grandprix
Det bliver skuespiller og musiker Martin Brygmann samt tv-vært Tina Müller, der skal gelejde artisterne og de danske tv seere igennem programmet, når DR den 6. marts blænder op for den 51. udgave af dansk Melodi Grand Prix.

Selv om det bliver i en noget nedskaleret udgave, når dansk Melodi Grand Prix 2021 bliver afviklet den 6. marts, skal der jo alligevel være et værtspar til at lede løjerne. Og i år bliver det altså 57 årige Martin Brygmann og 43-årige Tina Müller, der får til opgave at sige: "Og vinderen af dansk Melodi Grand Prix 2021 er....."

Læs mere om de to værter her...

Den store musikfest bliver i år sendt fra DR Byen Studie 5, med deltagelse af bare otte sange. Og på grund af corona situationen bliver det afviklet uden et live publikum i studiet.

De otte sange
De otte udvalgte bidrag og artister bliver offentliggjort løbende i radioprogrammerne 'P3 Buffeten', 'Formiddag på 4'eren' og 'P4 Play' onsdag den 10. februar frem mod klokken 14, hvor alle sange og artister afsløres samlet på dr.dk og i DR's Grand Prix-app.

På scenen bliver alle artister bakket op af DR's 15 mand store Grand Prix-orkester under ledelse af kapelmester Peter Düring.

Seerne er under showet med til at bestemme, hvilken sang der i 2021 skal være "vores sang", og som skal repræsentere Danmark ved Eurovision Song Contest i Holland til maj.


Opdateret d. 29.1.2021