Eurovision Song Contest 2021 - NYHEDER
Eurovision 2021
Eurovision Rotterdam 2021

Eurovision Rotterdam 2021 gennemføres med begrænset eller ingen publikum
Alle solgte billetter til AHOY Arena refunderes i februar


Dato: 1. januar 2021
Kilde: eurovision.tv
EBU og de hollandske arrangører NPO, AVROTROS og NOS har givet en update om de mulige scenarier til at afholde årets udgave af Eurovision Song Contest. Det tidligere omtalte 'Scenarie A' er droppet, og man håber at kunne gennemføre Eurovision 2021 efter 'Scenarie B', med begrænset adgang for publikum og et arrangement med 'Social Distance'.

Scenarie A (et helt almindeligt Eurovision) er blevet droppet givet de nuværende omstændigheder omkring COVID 19 pandemien. Derfor har EBU and de hollandske arrangører (NOS, NPO, AVROTROS) besluttet alene at arbejde videre med de tre øvrige scenarier (B,C and D).

Arrangørerne håber stadig, at scenarie B kan gennemføres; d.v.s. færre mennesker i salen (1,5 meters afstand) og mindre delegationer, der lever i 'bobler' som det har været kendt ved f.eks. håndbold EM og VM. Hvis enkelte eller flere lande ikke kan komme til Rotterdam p.g.a. restriktioner vil disse kunne optræde 'live-on-tape'.

Refusion af billetter
Med de resterende scenarier B, C og D på bordet, vil tilskuer kapaciteten i AHOY Arena under alle omstændigheder blive reduceret; derfor har arrangørerne besluttet at refundere alle købere af billetter i løbet af februar. Senere vil billetkøberne eventuelt kunne købe nye billetter, når de nøjagtige planer for afvikling af de 12 shows ligger fast.

Links: Eurovision 2021

Opdateret d. 6.2.2021