Melodi Grand Prix 2021 - Nyheder

Lørdag aften fandt vi vinderen af Dansk Melodi Grand Prix 2021
Fyr & Flamme klar til Eurovision med Øve Os På Hinanden


Dato: 6. marts 2020
Kilde: dr.dk/grandprix
Det blev som forventet duoen Fyr & Flamme, der lørdag aften vandt det danske Melodi Grand Prix med sangen Øve Os På Hinanden. På andenpladsen kom Jean Michael, mens Chief1 måtte tage til takke med tredjepladsen.

Årets udgave af det danske Melodi Grand Prix blev på grund af corona pandemien afholdt uden publikum i Studie 5 i DR Byen. De otte bidrag blev fremført live med DR’s Grand Prix-orkester under ledelse af kapelmester Peter Düring til at bakke op.

Det 15 mand store liveorkester var sammensat af nogle af Danmarks bedste musikere, og sammen med Tina Müller og Martin Brygmann sørgede de for at der blev leveret fest, farver og ny dansk musik til hele landet.

Se hele startfeltet her...

Vinderen blev fundet efter to afstemningsrunder, hvor det i modsætning til tidligere alene var de danske tv seere der havde magten. Vi sms og DR'a Grandprix app kunne alle stemme én gang på hver af de otte bidrag.

Efter første afstemningsrunde gik de tre sange med flest stemmer videre i konkurrencen, og det blev:

  1. Fyr Og Flamme – Øve os på hinanden
  2. Chief1 & Thomas Buttenschøn – Højt over skyerne
  3. Jean Michel – Beautiful
Herefter blev regneværket nulstillet, og der blev stemt én gang mere. Og her blev resultatet altså, at Fyr & Flamme vandt og vil repræsentere Danmark i Rotterdam den 20. maj og (forhåbentlig) ved finalen den 22. maj.

Slutstillingen i superfinalen blev:

1. Fyr Og Flamme – Øve os på hinanden / 37%
2. Jean Michel – Beautiful / 34%
3. Chief1 & Thomas Buttenschøn – Højt over skyerne / 29%


Opdateret d. 6.3.2021