Eurovision Song Contest 2021 - NYHEDER
Krista Sigfried backstage vært ved Eurovision Rotterdam 2021

Rotterdam 2021
Finske Krista Sigfried får prominent rolle ved Eurovision 2021


Dato: 3. april 2021
Kilde: eurovision.tv
Den finske Eurovision fan-darling, Krista Siegfrieds, der repræsenterede sit hjemland i 2013 i Malmö med sangen Marry Me, er udset til at spille en nøgle rolle i den kommende udgave af Eurovision Song Contest!

Krista Siegfrieds, der er elsket af Eurovision fans verden over, vil blive vært på et backstage program med navnet ‘Krista Calling‘ ved 2021 Eurovision Song Contest; hun får her opgaven at bringe de tusindvis af Eurovision fans et trin tættere på konkurrencen med live interviews og exclusive backstage dækning fra Rotterdam, herunder Red Carpet og prøver, samt masser af drama, rygter og sladder fra "behind the scene".

Fans vil kunne se ‘Krista Calling‘ på den officielle Eurovision Song Contest Youtube Channel.

Krista Siegfrieds vil også være vært ved den anden udgave af 'Eurovision Song Celebration'. Dette specielle show vil præsentere alle de 39 ‘Live On Tape‘ optrædender sammen med bonus dækning backstage fra Rotterdam; det vil blive afviklet en uge efter den store finale i Eurovision Song Contest 2021, nemlig lørdag den 29. maj.

Krista Sigfried
Krista Siegfrieds repræsenterede Finland ved 2013 Eurovision Song Contest i Malmo med sit bidrag ‘Marry Me’. Hun har deltaget adskillige gange som vært for YLE, ligesom hun har været vært ved det lokale finske grandprix ved adskillige lejligheder. Ligeledes har hun optrådt i den svenske Melodifestivalen flere gange, både som solist og som vært.

Links: Eurovision 2021

Opdateret d. 3.4.2021