Eurovision Song Contest 2022 - NYHEDER
 PAULINI, Isaiah Firebrace og Jaguar Jonze
Tre artister klar til Australia Decides 2022

Australien løfter sløret for de første tre artister i lokalt grandprix
Isaiah Firebrace prøver lykken igen i Australia Decides 2022


Dato: 28. oktober 2021
Kilde: eurovision.tv
De første tre artister, der skal dyste om at repræsentere Australien i Eurovision 2022 i Torino, er netop blevet afsløret af den australske tv station SBS. Blandt dem er Isaiah Firebrace, der repræsenterede Australien i Eurovision 2017 i Kiev.

Det lokale australske grandprix, Australia Decides, afholdes i 2022 for tredje gang. De første tre af de i alt ti deltagere er netop blevet afsløret, nemlig: PAULINI, Isaiah Firebrace og Jaguar Jonze.

Isaiah Firebrace repræsenterede Australien i 2017, hvor han blev nummer ni med sangen 'Don’t Come Easy'. Nu prøver han altså lykken i næste års udgave af Australia Decides, der afholdes den 26. februar i Gold Coast Convention & Exhibition Centre.

Denne gang deltager han i en duet med en endnu ikke afsløret artist.

Jaguar Jonze var en af de ti deltagere i Australia Decides 2020, hvor hun blev nummer seks med sangen Rabbit Hole.

Og endelig PAULINI, der er en erfaren sanger, der blev kendt i Australien da hun deltog i den allerførste udgave af Australian Idol i 2003 og kom i top 4 sammen med Guy Sebastian, der deltog med Australiens første bidrag i Eurovision 2015.

Ydermere er der sat navn på en enkelt sangskriver, nemlig Jude York (I Won't Need to Dream).

Australien i Eurovision Song Contest
Australien debuterede i Eurovision i 2015 i Wien, og deltager i år i konkurrencen for syvende gang. I 2015 og 2016 blev det til henholdsvis en femte- og en andenplads til Guy Sebastian og Dami Im.

Senest blev det noget skuffende ikke til en finaleplads i Rotterdam for Montaigne og Technicolor, der blev nummer 14 i den første semifinale.

Se alle Australiens bidrag her...

Isaiah Firebrace i Eurovision 2017

Links: Australien

Opdateret d. 28.10.2021