Eurovision Song Contest 2022 - NYHEDER
Mika, Laura Pausini og Alessandro Cattelan bliver værter for Eurovision Song Contest 2022

Mika, Laura Pausini og Alessandro Cattelan bliver værter for Eurovision 2022
Årets Eurovision værter afsløret onsdag i Sanremo Festival


Dato: 3. februar 2022
Kilde: eurovision.tv
De italienske værter benyttede lejligheden, da mange af verdens Eurovision fans havde øjnene rettet mod Sanmarino, til at afsløre navnene på de tre værter, der skal lede de seks store Eurovision shows i maj måned. Valget er i år faldet på en trio, nemlig Mika, Laura Pausini og Alessandro Cattelan.

Onsdag aften blev den anden aften i årets Festival della canzone italiana afholdt i Teatro Ariston, hvor vi fik præsenteret den anden halvdel af årets startfelt i det italiens 'grandprix'. En af aftenens gæsteartister var sangerinden Laura Pausini, og da hun nu alligevel var til stede benyttede RAI lejligheden til at præsentere hende som en af årets tre værter i Eurovision i Torino.

Det var nu ikke fordi folk blev overrasket, for det har længe været en offentlig hemmelighed at netop disse tre skulle have værts tjansen i Torino i maj måned.

Alessandro Cattelan er tv vært og har været at finde på de italienske tv skærme siden 2003. Han er bedst kendt for at være vært på X Factor Italy, og har også været vært på Rai 1 show Da grande.

Laura Pausini dukkede første gang op på den italienske musik scene i 1993, hvor hun vandt Sanremo Giovani for nye artister. Med sin debut single “La solitudine” scorede hun et internationalt hit, da sangen toppede hitlister over hele Europa. Siden da har hun udgivet fjorten studie albums og har turneret i hele verden. Senest debuterede hun som skuespiller på Amazon Prime.

Den britisk-libanesiske sanger Mika er kendt i det meste af Europa for såvel sin musik som sine roller som dommer i utallige shows. Mika er kendt i Italien som dommer i fire sæsoner af X Factor Italy, ligesom han har haft sit eget tv show - ved siden af at han har frigivet en række albums.

Alessandro Cattelan, Laura Pausini og Mika

Links: Eurovision Song Contest

Opdateret d. 3.2.2022