Tenelle fra Samoa er klar til finalen i American Song Contest 2022

Her er de sidste finalister fra semifinale II
North Dakota, Connecticut, Texas og American Samoa i finalen

Dato: 4. maj 2022
Kilde: en.wikipedia.org/wiki/American_Song_Contest
I dag fik vi afsløret de sidste fire artister fra den anden semifinale, der hver snuppede en plads i finalen i American Song Contest 2022. Chloe Fredericks, Michael Bolton, Grant Knoche og Tenelle vil følge med Tyler Braden til finalen, der afholdes på mandag kl. 20.00 amerikansk Eastern Time.

Efter den anden semifinale sidste mandag blev Tyler Braden fra Tennessee afsløret som vinder af juryens afstemning, og dermed blev han klar til finalen. Nu er den samlede afstemning med seer-stemmer opgjort, og det betyder at ydeligere fire bidrag er klar til finale: North Dakota, Connecticut, Texas og American Samoa.

Resultatet af juryens afstemning blev således, med de kvalificerede bidrag med fed skrift:

11. New York - ENISA - Green Light
Ligesom i semifinale 1 var der stor forskel på juryens og seernes stemmer med hensyn til placeringerne fra 2 til 5; Ingen af juryens fire kandidater til en finaleplads gik igennem - i stedet blev det placeringerne 5, 6, 8 og 10 der smuttede indenom.

Det betyder også, at feltets allermest 'berømte' deltager, 69-årige Michael Bolton fra Connecticut, vil optræde i finalen, mens andre kuriøsiteter som Macy Grey, Jewel og Sisqo for længst er ude af konkurrencen.