Junior Eurovision 2022 - Nyhed
..Lara og Irina repræsenterer Nord Makedonien i Junior Eurovision 2022

Lara og Irina klar for Nord Makedonien i Junior Eurovision


Dato: 30. juni 2022
Kilde: junioreurovision.tv
Efter en åben audition, afholdt i den nordmakedonske hovedstad Skopje, er Lara og Irina blevet valgt til at repræsentere Nord Makedonien i Junior Eurovision Song Contest 2022.

Lara Trpceska og Irina Davidovska vil repræsentere Nord Makedonien i Junior Eurovision 2022 i Yerevan. Duoen blev udvalgt efter en åben audition afholdt sidste torsdag i Makedonska radio-televizija MRT Studier i Skopje. Sangere mellem 9 og 14 år var inviteret af MRT til at deltage, og under prøverne blev de bedt om at synge to sange af eget valg.

Dette var første gang at Nord Makedonien afholdt en audition for Junior Eurovision siden 2019.

I samarbejde med MRT vil Lara og Irina nu i løbet af den kommende måned indspille en endelig udgave af deres valgte bidrag. Bidraget vil blive offentliggjort på et senere tidspunkt.

Opd. 3. november 2022: Lara, Jovan og Irina frigiver deres bidrag: "Životot E Pred Mene"

Nord Makedonien (tidligere Makedonien) deltog i den allerførste udgave af Junior Eurovision i 2013 i København. I alt er det blevet til 15 optrædender i konkurrencen med to femtepladser i 2007 og 2008 som bedste resultater. Senest i Paris blev Nord Makedonien repræsenteret af Dajte Muzika med sangen “Green Forces”, der blev placeret som numme 9 med i alt 114 points.

Opdateret d. 3.11.2022