Junior Eurovision 2022 - Nyhed
.. Laura Baczkiewicz vandt Polens Junior Eurovision med sangen “To The Moon.”

Laura vandt Polens Junior grandprix med sangen To The Moon


Dato: 26. september 2022
Kilde: eurovoix.com
Polen har fundet deres repræsentant til Junior Eurovision 2022! Søndag eftermiddag blev det annonceret, at Laura Baczkiewicz har vundet Szansa na Sukces 2022 og dermed vil forsvare de polske farver ved Junior Eurovision Song Contest 2022 i Yerevan, Armenien.

Den store finale i det polske Junior Grandprix Szansa na Sukces 2022 blev afholdt søndag eftermiddag i studie 5 i TVP i Warshawa. Efter tre uger med semifinaler havde følgende fire unge artister kvalificeret sig til finalen:

Natalia Smas – “Rain on Me”
Ida Wargskog – “Arcade”
Alexander Malag – “Somebody”
Laura Baczkiewicz – “Hold My Hand”


Finalen blev afviklet over to runder, med stemmer fra både en professionel jury (50%) og de polske tv-seere (50%). I første runde sang de fire deltagere de sange, der kvalificerede dem til finalen. Efter den første afstemningsrunde gik de to artister med flest stemmer videre til Super Finalen, og det blev altså Laura and Alexander der fik flest stemmer.

I anden runde fremførte de to finalister så en spritny sang, deres potentielle bidrag til Junior Eurovision. Efter en ny afstemning stod det klart, at Laura Baczkiewicz var vinderen, idet hun fik flest stemmer hos både juryen og de polske tv-seere.

Laura Baczkiewicz – “To the Moon” - (10+10) 20 points
Alexander Malag – “On My Way” - (8+8) 16 points

Laura Baczkiewicz og sangen To The Moon vil dermed repræsentere Polen i Junior Eurovision 2022, der afholdes den 11. december i Armeniens hovedstad Yerevan.

Szansa na Sukces: Eurowizja Junior 2022Opdateret d. 28.9.2022