Junior Eurovision 2022 - Nyhed
Armenien vinder Junior Eurovision
..Maléna vandt Junior Eurovision 2021 og Armenien arrangerer nu dette års konkurrence

Startfeltet til Junior Eurovision Song Contest 2022 er på plads


Dato: 6. november 2022
Kilde: junioreurovision.tv
Alle 16 deltagere i Junior Eurovision 2023 er nu fundet, og de fleste af deres bidrag er også blevet frigivet; de sidste bidrag forventes frigivet de kommende dage.

Med nøjagtig fem uger til den 20. udgave af Junior Eurovision Song Contest løber over tv skærmen, har de fleste af de 16 deltagerlande nu fået sat navn på både artister og sange.

Alle 16 artister er således navngivet, og du kan se en liste over de 16 navne her...

Også de fleste sange er frigivet, senest har vi i dag fået frigivet bidraget fra Kazakhstan, hvis repræsentant David Charlin vil synge Jer-Ana (Moder Jord).

Læs videre under videoen.

Tidligere har vi også fået de officielle videoer fra albanske Kejtlin, Maltas repræsentant Gaia og Carlos fra Spanien. Senere i dag (kl. 15:00) vil Serbien frigive Katarinas bidrag, ligesom bidraget fra Lissandro fra Frankrig er på trapperne (kl. 20:00).

Mandag er der annonceret officielle videoer fra såvel Polens Laura og Nicolas fra Portugal. Og herefter mangler der kun fire videoer: bidraget fra Georgiens Mariam er endnu ikke navngivet, og de officielle videoer fra Armeniens Nare, italienske Chanel og Sophie fra Irland, der alle skulle komme senere i den kommende uge.

Junior Eurovision 2022Opdateret d. 6.11.2022