Melodi Grand Prix 2023 - Nyheder
Heino Hansen og Tina Müller bliver værter ved dansk Melodi Grand Prix 2023

DR lukker op for flere detaljer om Danmarks ældste underholdningsprogram
Heino Hansen er ny i værtsrollen for dansk Melodi Grand Prix


Dato: 11. november 2022
Kilde: www.dr.dk/grandprix, www.tv2east.dk
Efter to år som grandprix-vært sammen med Martin Brygmann skal 44-årige Tina Müller vænne sig til en ny makker, når hun den 11. februar træder ind på scenen i Næstved Arena. For ved sin side vil hun finde den 38-årige lokale komiker Heino Hansen.

Der bliver dobbelt op på Næstved ved dette års Melodi Grand Prix.

Udover, at den storslåede musikfest bliver sendt direkte fra Arena Næstved 11. februar 2023, bliver det også med den lokale Næstved-komikeren Heino Hansen som vært. Sammen med Tina Müller , som er vokset op i Ringsted, står Heino Hansen for at tage publikum og seerne igennem det festlige show. Det skriver Næstved Kommune i en pressemeddelelse.

Heino Hansen er stand-up komiker og tidligere radio-vært på The Voice. Han debuterede som standupkomiker i november 2008 på Bispebjerg Comedy Corner. I sommeren 2009 var han fast opvarmer for Linda P til hendes første onemanshow, og senere samme år optrådte han ydermere til Zulu Comedy Galla i Operaen, hvor han blev introduceret som et af "de 3 nye håb"

I 2021 havde han premiere på Heino Hansen’s Første Comedy Show, som han turnerede med i 2021-2022. Showet solgte over 5400 billetter i Ringsted,[5] og der blev også opsat ekstra shows i Hansens hjemby Næstved.

- Jeg glæder mig virkelig meget til at være vært ved Dansk Melodi Grand Prix. Og så på min egen hjemmebane i Næstved, det kan ikke være bedre, siger Heino Hansen til dr.dk.

Snart 45-årige Tina Müller har i mange år arbejdet med journalistik i sportens verden, men fra 2020 gør hun sig også som vært på programmet 'Hammerslag'. Derudover har hun flere gange stået i front ved 'Sportsgalla'.

- Det er klart, det er noget andet end at stå i en håndboldhal eller på en fodboldbane, men del er ikke så meget anderledes at være vært på Grand Prix'et. Begge dele handler jo om at invitere folk med til en fælles fest, uanset om den så handler om sport eller musik, siger Tina Müller, der pt er på barsel.

- Jeg er enormt stolt over for tredje år i træk at få lov til at være vært på noget så traditionsrigt som Dansk Melodi Grand Prix. Jeg er selv vokset op med Grand Prix og har ligesom mange andre stået med hårbørsten i hånden og sunget med foran fjernsynet, så jeg glæder mig helt vildt til endnu en gang at være en del af festen og samle danskerne, siger Tina Müller til dr.dk.

Værterne til børnenes MGP er endnu ikke på plads.

Billetterne til Dansk Melodi Grand Prix bliver sat til salg 18. november klokken 10. Billetterne til MGP bliver sat til salg 25. november klokken 10. De kan købes online på drbillet.dk.

Fest i Næstved
I ugerne op til de to Melodi Grand Prix-shows, har kommunen lagt op til en række aktiviteter for at fejre, at showet er kommet til Næstved. I ugerne kan borgere se frem til fyrværkeri og gratis aktiviteter med alt fra fællessang, foredrag og film til fan-night og festmiddage.

- Det er vigtigt, at alle borgere har mulighed for at tage del i Melodi Grand Prix-festen – hvad enten de har billet til de to shows eller ej, siger Næstveds borgmester Carsten Rasmussen.

- Det er en fornøjelse at se, hvordan centrene i kommunen byder ind med sjove, anderledes og bare virkelig gode idéer, der alle har det samme formål: Børn og voksne i Næstved skal mærke, at det altså er os, der er værter for Melodi Grand Prix og MGP 2023.

Det endelige program for aktiviteterne i Næstved Kommune bliver offentliggjort i starten af det nye år.


Opdateret d. 11.11.2022