Junior Eurovision 2022 - Nyhed
..Zlata Dzyunka repræsenterer Ukraine i Junior Eurovision 2022

Zlata Dzyunka præsenterer den endelige version af Nezlamna


Dato: 25. november 2022
Kilde: junioreurovision.tv
I dag fik vi så den sidste af de seksten deltagerbidrag til Junior Eurovision 2022, da Suspilne frigav den endelige version af sangen Nezlamna, som 13-årige Zlata Dzyunka skal repræsentere Ukraine med i Yerevan i december måned.

Den 13-årige Zlata Dzyunka deltager i Junior Eurovision 2022 med sin originale sang Nezlamna (Unbreakable). Zlata bor i byen Rava-Ruska, og hun har deltaget i og vundet adskillige konkurrencer og festivaler, herunder Prags kunstfestival (Tjekkiet), Zvaigzdziu sonata 2022 (Litauen), Vistula Sounds 2022 (Polen).

Der deltog i alt fem bidrag i den ukrainske nationale finale for Junior Eurovision, der havde Timur Miroshnychenko som vært.

I en afstemning, der både omfattede en professionel jury og stemmer fra de ukrainske tv-seere, landede Zlata på en delt førsteplads med Sofia Artemenko, da de begge fik ni points. Det blev så op til juryen at vælge den ukrainske artist, og de foretak altså Zlata og Nezlamna, der betyder 'Ubrydelig'.

Hermed har alle seksten deltagerlande leveret den endelige udgave af deres bidrag. Du kan høre alle seksten bidrag her...

Junior Eurovision 2022Opdateret d. 26.11.2022