Eurovision Song Contest 2023 - NYHEDER
Brunette er udvalgt som Armeniens Eurovision artist 2023 med sangen Future Lover

Brunette afløser Rosa Linn som Armeniens repræsentant i Eurovision Song Contest!
'Future Lover': Brunette frigiver Armeniens Eurovision bidrag


Dato: 15. marts 2023
Kilde: eurovoix.com
Sanger og sangskriver Brunette blev af den armenske tv station AMPTV i starten af februar afsløret som Armeniens repræsentant i den 67. udgave af Eurovision Song Contest. Sangen 'Future Lover' blev frigivet onsdag.

Brunette, med det borgerlige navn Elen Yeremyan, blev tilbage i starten af februar måned annonceret som den armenske artist, der vil forsvare hjemlandet i Liverpool i maj måned. Det bliver altså med sangen 'Future Lover', som hun har skrevet selv.

Brunette er kendt i offentligheden for adskillige hits, og i forbindelse med at hun blev annonceret som Armeniens Eurovision artist udtalte hun at hun havde tænkt sig at bringe en helt ny stil til Eurovision scenen.

Brunette via Instagram.
"Jeg ved at I alle har ventet spændt i så lang tid på frigivelsen af min sang; nu er ventetiden heldigvis snart ovre. Jeg har brugt disse mange uger til at skabe noget der virkelig afspejler hvem jeg er som artist og som menneske. Jeg håber denne sang vil røre jeres hjerter som den har rørt mit."

Brunette
Den talentfulde sanger og sangskriver med det borgerlige navn Elen Yeremyan har optrådt med musik siden hun var fire år gammel, og hun har skrevet sine egne sange og musik siden hun var teenager. Sange som Night, Smoke Break og Light Blue Eyes har været enorme hits på YouTube og har opnået millioner af streams.

Læs også: AMPTV: Brunette vil repræsentere Armenien i Eurovision 2023

Brunette vil fremføre “Future Lover” i første halvdel af den anden semifinale torsdag den 11. maj i Liverpool Arena.

Armenien i Eurovision Song Contest
Armenien debuterede i Eurovision Song Contest i 2006 hvor André opnåede en flot ottendeplads med sangen Without your love. I alt har den kaukasiske nation deltaget 14 gange, og kun tre gange har semifinalen været endestationen. To fjerdepladser i 2008 og 2014 har været de bedste resultater.

Senest blev det til en placering som nummer 20 i finalen til Rosa Linn og 'Snap', men trods det beskedne resultat er sangen blevet et verdensomspændende hit med millioner af streaminger på alle platforme.

Se alle Armeniens bidrag gennem tiderne her...Links: Armenien

Opdateret d. 16.3.2023