ESC 2023 - VIDEO VIDEO Albanien

Artist:
Bidrag:
Musik og tekst:
Albina dhe familja Kelmendi
Duje

Enis Mullaj, Eriona Rushiti

Duje

Diēka mrena frymen ma nal1
S’di ēka bohet, bohet
Po du me nal
(Ēka o ka bohet)
Krejt tuj pas,
E krejt tuj pas,
S’po muj mu knaq

Jan tu u nda
Veē pėr nje fjalė
Janė tu u nda, dashnin’ kanė vra
Janė tu u nda,
E kane harru se kan nje shpi
Sofėr me fmi...

Duje, si dikur ti duje,
At dashni ti ruje,
Si jeten, ti ruje
Mos e gjuj me gure,
Si dikur ti duje,
At dashni ti ruje,
Si jetėn ti duje

Jan tu u nda
Veē pėr nje fjalė
Janė tu u nda, dashnin’ kanė vra
Janė tu u nda,
E kanė harru se kanė nje shpi
Sofėr me fmi

Ti duje, si dikur ti duje,
At dashni ti ruje,
Si jetėn, ti duje
Mos e gjuj me gure,
Si dikur ti duje,
At dashni ti ruje,
Si jetėn ti duje

(Duje, duje)
Jan tu u nda
(Duje, duje)
Veē pėr nji fjalė
Janė tu u nda, dashnin’ kanė vra
(Duje,duje)
Janė tu u nda
(Duje, duje)
E kanė harru se kanė nje shpi
Sofėr me fmi
(Duje, duje)
Opdateret d. 8.2.2023