Junior Eurovision 2023 - Nyhed
.. Frankrig vandt Junior Eurovision 2022 og skal nu arrangere næste års konkurrence

Nice bliver værtsby for Junior Eurovision Song Contest 2023


Dato: 19. maj 2023
Kilde: junioreurovision.tv
Det bliver den franske middelhavsby Nice der overtager værtsskabet for Junior Eurovision Song Contest, når den 21. udgave af den populære børne-udgave af verdens største musikkonkurrence afholdes senere i år. Datoen er fastsat til den 26. november, og årets slogan bliver: Heroes

Alexandra Redde, der er underholdningsdirektør i France Télévisions, gav tidligere på måneden en række yderligere detaljer om de franske planer for dette års udgave af Junior Eurovision Song Contest. Konkurrencen vil således blive afviklet søndag den 26. november i byen Nice, der er beliggende i den sydøstlige del af landet, ud til Middelhavet.

Det kommer til at foregå i arenaen Palais Nikaïa, der blev åbnet i 2002 og har en max kapacitet på 9.000 tilskuere.

Årets slogan for Junior Eurovision bliver: Heroes. Og nej, dette logan refererer ikke til den svenske Eurovision vindersang fra 2015. Dette er en tagline, der er designet til at anerkende præstationerne og styrken hos alle de børn, der deltager. Fra den første optrædende til den allersidste er de alle helte. Også med et nik til bekymringer over sådanne unge kunstneres velfærd.

Det endelige antal deltagere i konkurrencen vil begynde at dukke op i løbet af de kommende uger. Der er forhandlinger i gang med tv-selskaber, uanset om de er nye eller bekendte med konkurrencen.

Junior Eurovision 2023 vil blive afholdt i franske Nice den 26. november i arenaen Palais Nikaïa, der blev åbnet i 2002 og har en samlet kapacitet på 9.000 tilskuere.Opdateret d. 23.9.2023