Junior Eurovision 2023 - Nyhed
..Júlia Machado vil repræsentere Portugal i Nice!

Júlia Machado vil repræsentere Portugal i Junior Eurovision!


Dato: 26. juni 2023
Kilde: junioreurovision.tv
Júlia Machado vandt søndag dette års udgave af 'The Voice Kids' i Portugal, og den 13-årige sanger blev samtidig udnævnt til at repræsentere Portugal i Junior Eurovision 2023, der afvikles den 26. november i arenaen Palais Nikaïa i Nice.

Dette års udgave af The Voice Kids Portugal sluttede søndag, hvor de portugisiske tv-seere ikke blot valgte vinderen af talent-showet men samtidig udpegede landets repræsentant i dette års udgave af Junior Eurovision Song Contest. Fem håbefulde artister var nået frem til finalen, og enden blev at Júlia Machado blev annonceret som vinder, og hun vil derfor synge for Portugal i Nice.

Júlia er en 13-årig portugisisk-amerkansk sanger. Undervejs i showet kom hun med på Aurea’s team i The Voice Kids, men senere blev hun 'samlet op' af mentor Fernando Daniel, der dermed opnåede sin tredje sejr i træk i The Voice Kids Portugal.

Sangen som Júlia vil fremføre i dette års udgave af Junior Eurovision er endnu ikke afsløret, og hendes mentor i 'The Voice Kids' Fernando Daniel kunne sagtens blive involveret i skabelsen af sangen, idet han også var en af sangskriverne på Portugals Junior Eurovision bidrag sidste år.

Opdateret den 9. oktober 2023:
Júlia's bidrag Where I Belong blev frigivet den 9. oktober 2023:

Med valget af Júlia som Portugals repræsentant, har vi i alt tre navne på startlisten til Junior Eurovision Song Contest 2024. Se listen her...

Júlia Machado vandt søndag dette års udgave af 'The Voice Kids' i PortugalOpdateret d. 9.10.2023