Junior Eurovision 2023 - Nyhed
Sandra Valero
..Sandra Valero repræsenterer Spanien i Nice

Sandra Valero klar til Junior Eurovision 2023 for Spanien


Dato: 8. juli 2023
Kilde: junioreurovision.tv
RTVE annoncerede fredag, at Spaniens repræsentant ved Junior Eurovision Song Contest 2023 bliver 11-årige Sandra Valero. Sandra blev valgt efter en intern audition-proces, hvor 114 håbefulde ansøgere blev vurderet.

Efter en ansøgningsperiode på en måneds tid, havde RTVE modtaget 114 ansøgninger fra unge sang-talenter, der håbede at kunne repræsentere Spanien i Junior Eurovision 2023. Det er 19 flere end sidste år.

Efter en gennemgang af de 114 håbefulde artister udvalgte RTVE 14 af disse til at deltage i en audition, hvor de unge artister blev vurderet af en intern jury bestående af Ana María Bordas, César Vallejo, Miriam García Corrales, Pablo Rodríguez, Tony Sanchez-Ohlsson, Rayden og María Eizaguirre. Og det blev en enstemmig afgørelse, at Sandra Valero kan gøre sig klar til Nice i november måned.

Den 11-årige Sandra har trods sin unge alder stor erfaring efter at have deltaget i en lang række talent shows og musicals, herunder The Bodyguard. Hun kommer fra en familie bestående af en række musikalske talenter, og hun har frigivet en lang række af egne sange. Hun har således deltaget i lokale shows som Idol Kids og La Voz Kids. I øjeblikket spiller hun rollen som Mowgli fra Junglebogen i et lokalt teaterselskab.

Hun er en stor fan af den spanske sanger Aitana.

Junior Eurovision 2023Opdateret d. 23.9.2023