Junior Eurovision 2023 - Nyhed
Fia klar til Junior Eurovision for Tyskland
..Ohne Worte: FIA klar til Junior Eurovision 2023 for Tyskland

Tyskland har valgt FIA og 'Ohne Worte' til Junior Eurovision


Dato: 18. september 2023
Kilde: junioreurovision.tv
FIA er blevet valgt blandt fem håbefulde unge artister til at repræsentere Tyskland i Junior Eurovision Song Contest 2023 i Nice med sangen “Ohne Worte” (Uden Ord). Dermed er der sat navn på syv af de 16 artister.

FIA har vundet den tyske udtagelseskonkurrence til Junior Eurovision 2023. Udvælgelsen skete blandt fem finalister, der via et-minuts demo-klip præsenterede deres bidrag for en international jury (50%) samt fans fra både Tyskland, Østrig og Schweiz.

Den internationale jury bestod af udvalgte fra Storbritannien, Danmark, Portugal, Polen, Frankrig og Tyskland. Fia vandt både jury- og online-afstemning.

Finalefeltet bestod af:
Toby – “Stand Up”
FIA – “Ohne Worte” (Uden Ord)
Lenny – “Lieben lernen” (Lære At Elske)
Adriano – “Be My Girl”
RAHEL – “Believe”

FIA er 12 år gammel og blev født i Shanghai. Efter at hendes lillesøster var født flyttede familien tilbage til Tyskland, hvor de nu bor i Berlin sammen med deres to kaniner Simba og Puschel. Hendes lillesøster er født døv, og FIA har derfor lært sig selv tegnsprog, som hun også anvender i demo-versionen af Ohne Worte.

“Ohne Worte” vil nu blive indspillet i en fuldstændig studio-version med tilhørende musikvideo. Videoen vil blive frigivet den 13. oktober.

Fia

Junior Eurovision 2023 vil blive afholdt i franske Nice den 26. november i arenaen Palais Nikaïa, der blev åbnet i 2002 og har en samlet kapacitet på 9.000 tilskuere.Opdateret d. 23.9.2023