Junior Eurovision 2023 - Nyhed
.. STAND UNIQU3 klar til Junior Eurovision med Back To Life

STAND UNIQU3 klar til Junior Eurovision for Storbritannien


Dato: 19. oktober 2023
Kilde: junioreurovision.tv
Efter en intens udvælgelses proces, er Hayla, Maisie og Yazmin udvalgt til at danne et nyt girl-band STAND UNIQU3 til at repræsentere Storbritannien i Junior Eurovision 2023 i Nice.

De tre blev bragt sammen efter at producerne spottede deres fælles kemi som en gruppe. Det bliver første gang at en gruppe skal repræsentere Storbritannien i Junior Eurovision Song Contest.

Afsløringen skete eksklusitv torsdag morgen på Zoe Ball Breakfast Show; sangen Back To Life er skrevet af sangskriverne Sky Adams, Jakke Erixson og Jack Hawitt, der tidligere har skrevet sange til artister som Jason Derulo, Lauren Spencer Smith, Kylie Minogue og Ava Max.

Hayla (12 år) fra Liverpool har en interessant familiehistorie, når det kommer til Eurovision. Hendes bedstefar var danser på Storbritanniens 1987 bidrag, Rikki’s Only The Light.

Selv er Hayla en stor fan af Rihanna, som hun beskriver som værende hendes største inspiration. Udover musik nyder Hayla fodbold og spiller selv som angriber og målscorer. Hayla’s ideelle dag ville involvere at spise chokolade, se film og være sammen med sine brødre.

Maisie (13 år) fra Essex elsker at synge, danse og optræde på en scene, ligesom hun nyder at skyde lerduer sammen med sin bedstefar. Hun elsker at slappe af sammen med veninderne. Hun samler på krystaller.

Yazmin (12 år) fra Newcastle er ikke ukendt med at optræde foran en folkemængde, da hun dyrker både latin- og standarddans. Yazmin elsker at kæle med sin chihuahua 'Tinkerbell', skrive historier og shoppe.

Junior Eurovision 2023

Junior Eurovision 2023 vil blive afholdt i franske Nice den 26. november i arenaen Palais Nikaïa, der blev åbnet i 2002 og har en samlet kapacitet på 9.000 tilskuere.Opdateret d. 19.10.2023