ESC 2017 - Nyheder
Objetivo Eurovision
Hvem skal synge for Spanien i Eurovision 2017?
I aften: Objetivo Eurovision i spanien
Dato: 11. februar 2017
Kilde: esctoday.com


Objetivo Eurovision
Så blev det også tid til finale i Spanien. Seks udvalgte bidrag dyster i 'Objetivo Eurovision' om retten til at repræsentere Spanien i Kyiv i maj måned. Fem bidrag er udvalgt af TVE mens det sidste er valgt af de spanske fans via online-afstemning '#Eurocasting'.

Seks bidrag er med, når TVE i aften blænder op for 'Objetivo Eurovision', hvor det spanske bidrag til Eurovision Song Contest 2017 bliver fundet.

Jaime CantizanoShowet vil blive sendt live fra TVE’s Studier i Madrid med Jaime Cantizano som vært. Vinderen bliver valgt via en traditionel 50/50% afstemning med en fagjury og en afstemning blandt tv-seerne. Juryen består af Javier Cárdenas, Xavi Martínez og Virginia Rodríguez.

Hvis der skulle være stemmelighed om vinderen vil det være juryen der bestemmer.

Showet starter kl. 22:05, og du kan følge med her...

De seks bidrag er her opført i startrækkefølge:

1. Manel Navarro – Do it for your lover
2. Leklein – Ouch!!
3. Paula Rojo – Lo que nunca fue
4. Mario Jefferson – Spin my head
5. Maika – Momento critico
6. Mirela – Contigo

Leklein vandt sin plads i finalen via online-afstemningen '#Eurocasting'. De øvrige fem bidrag er udvalgt internt af TVE.

Læs også: LeKlein vandt wildcard i #Eurocasting

Der vil under showet være gæsteoptræden af tre tidligere spanske Eurovision deltagere, nemlig David Civera (Eurovision 2001), Barei (Eurovision 2016) og Karina (Eurovision 1971).

Den 62. udgave af Eurovision Song Contest afholdes i International Exhibition Centre i Kyiv med to semifinaler den 9. og 11. maj og den store finale lørdag den 13. maj 2017.

Links: Spanien

Opdateret d. 11.2.2017